Om oss

AK Utbildning har funnits sedan 1990. Vi har under åren verkat både i Göteborg och i Kungälv. I vårt nuvarande koncept kan vi erbjuda utbildning inom bl a IT, sociala medier, coaching, personlig utveckling, ledarskap och pedagogik på de flesta orter runt om i landet.

Affärsidé

Tydlighet, struktur och klara mål är grundläggande framgångsfaktorer för oss. Kvalitet och inlevelse styr vår verksamhet.

Vi marknadsför oss inte som prispressare på utbildning utan snarare som ett utbildningsföretag som står för hög kvalitet och det senaste inom pedagogiken. Våra kursdeltagare kommer från små- och stora företag samt organisationer.

Deltagaren står alltid i centrum, vilket i praktiken innebär att vi tar hand om din utbildning från början till slut.

Vår utbildningsfilosofi

Vi vill att kunskap ska kännas roligt och inspirerande, inte att man går på kurs för att man måste. Med våra pedagogiska metoder plockar vi fram det positiva, nödvändiga och meningsfulla ur utbildningen.

Ibland kan kunskap vara korvstoppning och det är inte vår filosofi. Här lär vi oss i den takt som passar deltagarens sätt att ta in och bevara information.Vår målsättning är att all kunskap ska gå att använda direkt efter en utbildning.

Vi är inte störst eller billigast på utbildning men vi kan nog skryta med att vara bäst på att ta tillvara de pedagogiska möjligheterna.

Hos oss ska du alltid känna dig välkommen!